Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun ve gür kirpik görmek

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, maddi olarak zarar edileceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, elini haramdan uzak tutacağına, elinin darda kalmayacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ve gür kirpik gördüyseniz:

  • Sanatsal veya finansal içerikli bazı konulardan fayda sağlama ya da kar elde etme şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine işaret eder.

Rüyada gür kirpik görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işarettir.

Rüyada saçları uzun ve gür görmek düzeninin yıkılmayacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ve gür saç görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada gür ve uzun saç görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun gür saç görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine inanılır.

Rüyada saçlarını uzun ve gür görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments