Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpik kılı görmek

Rüyada kirpik kılı görmek

Rüyada kirpik kılı görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kirpik kılı gördüyseniz:

  • Belli konulardaki düşünceleriniz ya da pozisyonunuz değişebilir.

Rüyada kirpik kılı görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiğinin uzadığını görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada dökülmüş kirpik görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada kirpiklerini kesmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpik uzaması görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kirpik dökülmesini görmek kazanılan paranın artacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiğin uzadığını görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine yorulur.

Rüyada gözde kirpik görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments