Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiğini uzun görmek

Rüyada kirpiğini uzun görmek

Rüyada kirpiğini uzun görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpiğini uzun gördüyseniz:

  • Yine eşinizin entellektüel eğilimleri ile birlikte çok daha iyi zaman geçirmenizi sağlanabilir.

Rüyada kirpiğini uzun görmek huzurunun yerine geleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, az maliyetle ticarete atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun kirpikli bebek görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek endişelerin sona ereceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpikleri uzun görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada kirpik uzun görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, kişinin isteklerine nail olacağına inanılır.

Rüyada uzun kirpik görmek ortamın bir hayli gerileceğine, şansının döneceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun kirpikler görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, hasadının tarlasında kalacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına yorulur.

Rüyada uzun kirpikli birini görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments