Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün içinde kirpik görmek

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözünün içinde kirpik gördüyseniz:

  • Fazla konuşmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Rüyada gözün içinde kirpik görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz ve kirpik görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalettir.

Rüyada gözüne kirpik kaçtığını görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden kirpik çıkarmak toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada boyalı kirpik görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpik yolmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments