Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiğin uzamasını görmek

Rüyada kirpiğin uzamasını görmek

Rüyada kirpiğin uzamasını görmek huzursuzlukların son bulacağına, güzel ameller işleyeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kirpiğin uzamasını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerle son bir kez mücadele edebilir veya artık daha fazla yorulmayıp her şeyi geride bırakabilirsiniz.

Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirpiğin uzamasını görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpik uzaması görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzamış kirpik görmek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına delalet eder.

Rüyada birinin saçlarını uzamış görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, iç açıcı sözlere alamet eder.

Rüyada boyunun uzaması görmek fakirlik yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün saçını uzamış görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kısa saçın uzamasını görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments