Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiklerini kesmek

Rüyada kirpiklerini kesmek

Rüyada kirpiklerini kesmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada kirpiklerini kesmek gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya takıntılı kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalettir.

Rüyada kendi kirpiğini kesmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada kirpiklerini kesmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kirpikleri kesmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpik uzaması görmek hayatının tamamen altüst olacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek işlerin yolunda gideceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada gözün içinde kirpik görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, maddi gücünün eksileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpik yemek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments