Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpik yemek

Rüyada kirpik yemek

Rüyada kirpik yemek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, kazancının artacağına,, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işaret eder.

Rüyada kirpik yemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Rüyada kirpik yemek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada kirpik dökülmesini görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok uzun kirpik görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, hem verimi yükselteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirpik çıkartmak kudret sahibi olacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpik koparmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kirpiğini uzun görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dökülmüş kirpik görmek aile huzurunuzun bozulacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments