Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözün içinde kirpik görmek

Rüyada gözün içinde kirpik görmek

Rüyada gözün içinde kirpik görmek insanların saygısının kazanılacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, asla yüksünmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gözün içinde kirpik gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin ya da kimselerin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Rüyada gözün içinde kirpik görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz ve kirpik görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözünden kirpik çıkarmak geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına delalettir.

Rüyada gözüne kirpik kaçtığını görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, sağlık sorunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpik kestiğini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, çaresiz kalacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek kısmetlerinin de kapanacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments