Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpikleri kesmek

Rüyada kirpikleri kesmek

Rüyada kirpikleri kesmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kirpikleri kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninize iyi gelecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kirpiğini kesmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada kirpikleri kesmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kirpiklerini kesmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada göz ve kirpik görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına delalet eder.

Rüyada kirpiğinin düştüğünü görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada kirpiklerin uzadığını görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada takma kirpik görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments