Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpik uzaması görmek

Rüyada kirpik uzaması görmek

Rüyada kirpik uzaması görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kirpik uzaması gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde ortaya çıkabilecek duyguları diplomatik şekilde yönlendirmeniz gerekebilir.

Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, yüksek bir makamı olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kirpiğin uzamasını görmek zorlukların günden güne artacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işarettir.

Rüyada uzamış kirpik görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kirpik uzaması görmek kazancınızın artacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına inanılır.

Rüyada tırnaklarını uzamış görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek yanlış seçimler yapacağına, zorlukların baş göstereceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzamış bıyık görmek istenmeyen olayların olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün saçını uzamış görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, zor durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments