Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rimelli kirpik görmek

Rüyada rimelli kirpik görmek

Rüyada rimelli kirpik görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına delalettir.

Rüyada rimelli kirpik gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında son derece olumsuz planlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret eder.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kimseye minnet etmeyeceğine yorulur.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına inanılır.

Rüyada rimelli kirpik görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada mavi rimel sürmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine rimel sürmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, bereketin ve verimin olacağına delalettir.

Rüyada rimel satın almak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments