Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerine rimel sürmek

Rüyada gözlerine rimel sürmek

Rüyada gözlerine rimel sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, kazancın arttırılacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerine rimel sürmek gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da borçlarınızı tahsil edebilirsiniz.

Rüyada gözlerine rimel sürmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi rimel sürmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine yorulur.

Rüyada yeşil rimel sürmek hedeflerini tutturamayacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işaret eder.

Rüyada kendine rimel sürmek en yukarılara çıkacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına rimel sürmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine rimel sürmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek çekilen zahmetin çoğalacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iç sıkıntınızın azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments