Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uzun kirpik görmek

Rüyada çok uzun kirpik görmek

Rüyada çok uzun kirpik görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, borçlarının çoğalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok uzun kirpik gördüyseniz:

  • Aradığınız ilişkiler veya iş birlikleri açısından size uyum sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çok uzun kirpik görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun kirpik görmek verilen kararların geri çekileceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına delalettir.

Rüyada uzun kirpikler görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına inanılır.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına yorulur.

Rüyada kirpiklerini uzun görmek zararının büyük olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına işaret eder.

Rüyada kirpik uzun görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun kirpikli birini görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun kirpikli bebek görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments