Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiğini koparmak

Rüyada kirpiğini koparmak

Rüyada kirpiğini koparmak kötü haberler alacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, borçlanacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpiğini koparmak gördüyseniz:

  • İmajınızı zedeleyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirpiğin uzadığını görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, ayağa kalkacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına işarettir.

Rüyada kirpik çıkarmak mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına rivayet eder.

Rüyada kirpik uzadığını görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya alamet eder.

Rüyada kirpik makası görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpiğini koparmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada uzun kirpik görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada rimelli kirpik görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments