Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpikleri yolmak

Rüyada kirpikleri yolmak

Rüyada kirpikleri yolmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, rütbesinin artacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine delalet eder.

Rüyada kirpikleri yolmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman ilişkinizde beklenmedik değişiklikler meydana gelmesine neden olabilir.

Rüyada kirpiklerini yolmak işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpikleri yolmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kirpik yolmak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok uzun kirpik görmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözüne kirpik kaçtığını görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına yorulur.

Rüyada kirpik çıkarmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzamış kirpik görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, asil kimselerden çıkacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kirpiğini koparmak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments