Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiğinin döküldüğünü görmek

Rüyada kirpiğinin döküldüğünü görmek

Rüyada kirpiğinin döküldüğünü görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, feraha ermeye, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada kirpiğinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Güvensizlikleriniz nedeniyle önemsediğiniz bir kişiyi zor durumda bırakabilirsiniz.

Rüyada kendi kirpiğini kesmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun kirpikli bebek görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, planlarının gerçekleşeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada takma kirpik almak kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dökülmüş kirpik görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada takma kirpik görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada kirpikleri yolmak konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpik takmak kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, maddi imkânlarının azalacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet eder.

Rüyada kirpiklerini yolmak şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hayatının yolunda gideceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments