Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiklerini koparmak

Rüyada kirpiklerini koparmak

Rüyada kirpiklerini koparmak kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kirpiklerini koparmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatınızdaki yerlerini veya onlar için yaptıklarınızı unuttuklarını düşünebilirsiniz.

Rüyada siyah kirpik görmek sorunlarının çözüleceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına inanılır.

Rüyada dökülmüş kirpik görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, eline para geçeceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine inanılır.

Rüyada kirpik uzaması görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kirpik uzun görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kararlarına saygı duyulacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada kirpiklerini yolmak bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments