Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kirpik görmek

Rüyada beyaz kirpik görmek

Rüyada beyaz kirpik görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine yorulur.

Rüyada beyaz kirpik gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamak ise, tam tersi etki yaratabilir.

Rüyada beyaz kirpik görmek sıkıntılarından kurtulacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirpiğin uzamasını görmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına delalettir.

Rüyada kirpik uzaması görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, haksızlık yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada kirpik kopması görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada kirpik döküldüğünü görmek deşarj olacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Rüyada uzun kirpik görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı delalettir.

Rüyada kirpik çıkartmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada uzun kirpikler görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments