Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpik dökülmesini görmek

Rüyada kirpik dökülmesini görmek

Rüyada kirpik dökülmesini görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalettir.

Rüyada kirpik dökülmesini gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranabilirseniz, yavaş yavaş kendi kurallarınızı koymaya veya yeni kuralar koyma konusunda ısrar etmeye başlayabileceksiniz.

Rüyada uzun kirpikli birini görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpik döküldüğünü görmek mal mülk kazanacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada takma kirpik takmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, sıkıntılarını atacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzamış kirpik görmek mallarının eksileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada kaş kirpik görmek suç işleyeceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpiklerini kısa görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözden kirpik çıkartmak sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments