Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiğinin uzadığını görmek

Rüyada kirpiğinin uzadığını görmek

Rüyada kirpiğinin uzadığını görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, işlerinin artacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada kirpiğinin uzadığını gördüyseniz:

  • Size gereğinden fazla sorumluluk yükleyecek işlerin altına elinizi sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kirpiğin uzadığını görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpiğinin uzadığını görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpiklerin uzadığını görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpik uzadığını görmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada takma kirpik almak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpikleri yolmak elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işarettir.

Rüyada kirpiklerini kısa görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments