Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözde kirpik görmek

Rüyada gözde kirpik görmek

Rüyada gözde kirpik görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, çok kötü günler geçireceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kırgınlıkların biteceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözde kirpik gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek ne varsa işleme koyabilirsiniz.

Rüyada gözde kirpik görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Rüyada gözden kirpik çıkartmak hasta olacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözden kan gelmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözden korkmak şansının döneceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözden taş çıkarmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada gözde sürme görmek bir süre belini doğrultamayacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, zorluklarının kalmayacağına işaret eder.

Rüyada gözde çıban görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözden ameliyat olmak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments