Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiğin uzadığını görmek

Rüyada kirpiğin uzadığını görmek

Rüyada kirpiğin uzadığını görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına alamet eder.

Rüyada kirpiğin uzadığını gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilir veya verebilirsiniz.

Rüyada kirpiklerin uzadığını görmek çok pişmanlık duyacağına, sağlık ve hayır getireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpik uzadığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işarettir.

Rüyada kirpiğin uzadığını görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada kirpiğinin uzadığını görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpik takmak eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalet eder.

Rüyada kendi kirpiğini kesmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada uzun kirpikli bebek görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kirpik yolmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments