Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözden kirpik çıkartmak

Rüyada gözden kirpik çıkartmak

Rüyada gözden kirpik çıkartmak durgun giden işlerin açılacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, gelirin tükeneceğine işarettir.

Rüyada gözden kirpik çıkartmak gördüyseniz:

  • Bazı insanların işlerine karışmanız veya tavsiyelerde bulunmanız durumunda istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.

Rüyada gözden kirpik çıkartmak işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada gözde kirpik görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpik çıkartmak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, hile ile mal elde etmeye, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözde çapak görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada gözden kan görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözden vurulmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, borcunun kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözden korkmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine inanılır.

Rüyada gözden yaralanmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments