Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kirpikli birini görmek

Rüyada uzun kirpikli birini görmek

Rüyada uzun kirpikli birini görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, çok güzel günler görüleceğine, epey bir zarara uğrayacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, zorlukların son bulacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun kirpikli birini gördüyseniz:

  • Bir çevre değişikliği olabilir.

Rüyada uzun kirpikler görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine tabir olunur.

Rüyada uzun kirpik görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada kirpikleri uzun görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, borçlarının azalacağına tabir olunur.

Rüyada uzun kirpikli birini görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada çok uzun kirpik görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada kirpiğini uzun görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpiklerini uzun görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments