Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş kirpik görmek

Rüyada kaş kirpik görmek

Rüyada kaş kirpik görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, neredeyse kahrolacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaş kirpik gördüyseniz:

  • Sizden imkansız şeyler isteyen kişiler olabilir.

Rüyada kaş ve kirpik görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada kaş kirpik görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kirpik görmek kendisiyle övüneceğine, zenginliğe kavuşacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada gözün içinde kirpik görmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirpiklerinin koptuğunu görmek ayrılanların kavuşacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına tabir olunur.

Rüyada kirpiğinin döküldüğünü görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments