Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpik döküldüğünü görmek

Rüyada kirpik döküldüğünü görmek

Rüyada kirpik döküldüğünü görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hasret gidereceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına işaret eder.

Rüyada kirpik döküldüğünü gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu korumanız gerekebilir.

Rüyada çok uzun kirpik görmek rahatının bozulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpiklerini kopardığını görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden kirpik çıkarmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kirpik görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına işaret eder.

Rüyada kirpik çıkartmak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiğini koparmak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpikleri dökülmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisi için mal mülk alacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işarettir.

Rüyada takma kirpik almak güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments