Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpik dökülmesi görmek

Rüyada kirpik dökülmesi görmek

Rüyada kirpik dökülmesi görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kirpik dökülmesi gördüyseniz:

  • Dost saydığınız birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı yabancılaştığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada uzun kirpik görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Rüyada kirpik almak dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada güzel kirpik görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine işarettir.

Rüyada siyah kirpik görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kirpik koparmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirpik çıkarmak kendisinin de bu duruma kırılacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, rahat bir dönem yaşanacağına alamet eder.

Rüyada takma kirpik takmak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments