Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpik çıkarmak

Rüyada kirpik çıkarmak

Rüyada kirpik çıkarmak yenileceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpik çıkarmak gördüyseniz:

  • Şansınızda ani bir iyiye dönüş var.

Rüyada kirpik çıkarmak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünden kirpik çıkarmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına delalet eder.

Rüyada kirpiğini koparmak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözde kirpik görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına işarettir.

Rüyada kirpik kopması görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına alamet eder.

Rüyada kirpik uzadığını görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpikleri yolmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, iyi konumlara geleceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına delalettir.

Rüyada kirpiğin uzamasını görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments