Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kirpik görmek

Rüyada siyah kirpik görmek

Rüyada siyah kirpik görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kirpik gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girmeniz gerekebilir.

Rüyada siyah kirpik görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, isteklerini yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada takma kirpik takmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, adını kirleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpik uzun görmek insanların takdirine mazhar olacağına, harama göz dikmeyeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine tabir olunur.

Rüyada takma kirpik taktığını görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine alamet eder.

Rüyada kirpiklerini kesmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpik dökülmesi görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, saygınlığının da artacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına tabir olunur.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yokluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kirpiklerini kopardığını görmek rüya sahibinin fakirleşeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments