Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kirpik görmek

Rüyada uzun kirpik görmek

Rüyada uzun kirpik görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına yorulur.

Rüyada uzun kirpik gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, düşman malından yemeye, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada uzun kirpikler görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun kirpikli bebek görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun kirpik görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya işaret eder.

Rüyada çok uzun kirpik görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada kirpiğini uzun görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, kendisi ile gururlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun kirpikli birini görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpiklerini uzun görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments