Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpik almak

Rüyada kirpik almak

Rüyada kirpik almak sevilen bir dostu kaybetmeye, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, moralin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpik almak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya söyledikleri kontrol dışına çıkabilir.

Rüyada rimelli kirpik görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine delalet eder.

Rüyada kirpikleri kesmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada kirpiğini görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kirpik görmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kirpik görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada kirpik kopması görmek rızkının bollaşacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözde kirpik görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpik yemek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments