Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpik koparmak

Rüyada kirpik koparmak

Rüyada kirpik koparmak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpik koparmak gördüyseniz:

  • Çok fazla hassas düşünmemeli yapılan güzelliklere izin vermelisiniz.

Rüyada kirpik kılı görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine tabir olunur.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çok zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirpiklerin uzadığını görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpik döküldüğünü görmek hanesine bolluk geleceğine, hayırlı bir haber alınacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalet eder.

Rüyada göz ve kirpik görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, güzel bir yola çıkılacağına, bir fitne çıkarmaya rivayet eder.

Rüyada beyaz kirpik görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, işlerinin hızlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments