Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kirpik görmek

Rüyada güzel kirpik görmek

Rüyada güzel kirpik görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel kirpik gördüyseniz:

  • Arkadaşınızın size yaptığı teklifi kabul ederseniz biraz yorulacaksınız.

Rüyada güzel kirpik görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, maddi yükünün artacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada uzun kirpikli bebek görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, gelişiminin hız kazanacağına işaret eder.

Rüyada kirpik takmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpiğini görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Rüyada uzamış kirpik görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine inanılır.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek istediği makama geleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments