Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne kirpik kaçmak

Rüyada gözüne kirpik kaçmak

Rüyada gözüne kirpik kaçmak halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, refah düzeyinin düşeceğine yorulur.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, engellerin aşılacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine işaret eder.

Rüyada gözüne kirpik kaçtığını görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine alamet eder.

Rüyada gözünden kirpik çıkarmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet eder.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine delalet eder.

Rüyada gözün içinde kirpik görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına delalet eder.

Rüyada göz ve kirpik görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kirpik uzun görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpik koparmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments