Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpik uzadığını görmek

Rüyada kirpik uzadığını görmek

Rüyada kirpik uzadığını görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayatından razı geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpik uzadığını gördüyseniz:

  • Kafanızı dağıtabileceğiniz kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kirpiğin uzadığını görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, istihdam edeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada kirpiğinin uzadığını görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpik uzadığını görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına işaret eder.

Rüyada kirpiklerin uzadığını görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada takma kirpik görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, şansın açılacağına alamet eder.

Rüyada kirpiğinin döküldüğünü görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada kendi kirpiğini kesmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, işlerin de yolunda gideceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments