Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine rimel sürmek

Rüyada birine rimel sürmek

Rüyada birine rimel sürmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine rimel sürmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz, maddi konular veya duygusal alanlarda risk almak ya da yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada kendine rimel sürmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil rimel sürmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine rimel sürmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerine rimel sürmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada başkasına rimel sürmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada göze rimel sürmek gelecekte yüzünün güleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına delalet eder.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments