Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan ipliği görmek

Rüyada yorgan ipliği görmek

Rüyada yorgan ipliği görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, terfi alamayacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Rüyada yorgan ipliği gördüyseniz:

  • Bazı olaylar sizi gerçekten ne istediğiniz konusunda zorlayabilir.

Rüyada yorgan ipliği görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz iplik yumağı görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine işarettir.

Rüyada iğne iplik istemek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gri iplik görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan iplik çıkarmak başarısının artacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan iplik çekmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada rengarenk iplik görmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada pembe yün iplik görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, farklı şeyler deneyeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments