Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı yazan kalem görmek

Rüyada kırmızı yazan kalem görmek

Rüyada kırmızı yazan kalem görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, mutluluğunun daim olacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı yazan kalem gördüyseniz:

  • Eksik yerleri tamamlamalısınız.

Rüyada kırmızı yazan kalem görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi yazan kalem görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yazismak iyi hissedileceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine alamet eder.

Rüyada yaz görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yazin kar yağdiğini görmek ona şifa olmayacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada isim yazan kolye görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yazlık terlik görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına yorulur.

Rüyada yaz meyveleri görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments