Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada isim yazan kolye görmek

Rüyada isim yazan kolye görmek

Rüyada isim yazan kolye görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, çevre değiştireceğine, moralin bozulacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, masraflarının azalacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işarettir.

Rüyada isim yazan kolye gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya iş yüklenebilir ya da düşüncesizce para harcayabilirsiniz.

Rüyada isim yazan kolye görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, işlerinin günden güne azalacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada isim yazan altın kolye görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, düzenli bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yazili isim görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine delalet eder.

Rüyada yazlık evi görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yaz ve kış görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı yazan kalem görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada yazlık almak iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada yaz günü görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments