Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle yazismak

Rüyada eski sevgiliyle yazismak

Rüyada eski sevgiliyle yazismak yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, gelirinin garanti olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yazismak gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olabilir, duygusal konular net düşünmenizi zorlaştırıyor.

Rüyada eski sevgiliyle yazismak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine işarettir.

Rüyada yaz mevsimi görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada yazı yazanı görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, kişinin iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yazlık ayakkabı görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yazili dua görmek deniz aşırı işler yapılacağına, çok uğraş vereceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına inanılır.

Rüyada yaz helvası görmek insanlarla tartışacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada yaz günü kar yağdığını görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yazlık yerde olmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments