Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yazan kalem görmek

Rüyada mavi yazan kalem görmek

Rüyada mavi yazan kalem görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, malına gelecek zarara, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, anne ve baba duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada mavi yazan kalem gördüyseniz:

  • Affedici olmaya çalışın.

Rüyada mavi yazan kalem görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kırmızı yazan kalem görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaz mevsiminde kar yağdığını görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, aile hayatının bozulacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına alamet etmektedir.

Rüyada yazili dua görmek terfi edeceğine, eline haram para geçeceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına alamet eder.

Rüyada yaz mevsimi görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, üzüleceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına işaret eder.

Rüyada yaz helvası yemek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, ele geçen parada artış olacağına delalettir.

Rüyada yazi tura atmak özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, yeni işler alacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine işarettir.

Rüyada yazı yazan görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments