Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazlık terlik görmek

Rüyada yazlık terlik görmek

Rüyada yazlık terlik görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yazlık terlik gördüyseniz:

  • Yaratıcılık isteyen, artistik ya da estetik konulara zaman ayırmalısınız.

Rüyada yazlık terlik görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine alamet eder.

Rüyada kış mevsiminde yaz görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, işlerin düzgün gideceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yazin kar yağdiğini görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, para pul sahibi olacağına yorulur.

Rüyada alinda yazi görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, rızkının da genişleyeceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yazismak daha pozitif biri olacağına, hasret gidereceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına alamet eder.

Rüyada yaz görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yazlık kıyafet görmek yıpranacağına, strese gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine işarettir.

Rüyada yaz meyveleri görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments