Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaz görmek

Rüyada yaz görmek

Rüyada yaz görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine işarettir.

Rüyada yaz gördüyseniz:

  • Bazı konularda hızlı öngörülerde bulunmanız gerekebilir.

Rüyada yazlığa gitmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rahat bir hayatı olacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yazin kar yağdiğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına yorulur.

Rüyada bir erkekle yazismak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada isim yazan altın kolye görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada yaz mevsimi görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kışın yaz görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaz ve kış görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada alinda yazi görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments