Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaz meyveleri görmek

Rüyada yaz meyveleri görmek

Rüyada yaz meyveleri görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada yaz meyveleri gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz acı bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada yaz meyvesi görmek kişinin fakirleşeceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaz meyveleri görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, güzelliklerle dolacağına, yeni şeyler deneneceğine delalettir.

Rüyada kışın yaz görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına inanılır.

Rüyada yaz helvası yemek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yazili sinava girmek rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yazin kar görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, darda kalacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yazlık ayakkabı görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine delalettir.

Rüyada isim yazan altın kolye görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments