Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazin kar yağdiğini görmek

Rüyada yazin kar yağdiğini görmek

Rüyada yazin kar yağdiğini görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yazin kar yağdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda düşündüklerinizin dışına çıkan olaylara uyum sağlamaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada yaz mevsiminde kar yağdığını görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yazin kar yağdiğini görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaz günü kar yağdığını görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yazin kar görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işaret eder.

Rüyada yaz günü kar görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işarettir.

Rüyada yazili kağit almak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına inanılır.

Rüyada yazlığa gitmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kışın yaz görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments