Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara sarıp içmek

Rüyada sigara sarıp içmek

Rüyada sigara sarıp içmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet eder.

Rüyada sigara sarıp içmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin gereksiz yere zarar görmesini istemiyorsanız kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada sigara sarıp içmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinle sigara içmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Rüyada babayla sigara içmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işaret eder.

Rüyada annenin yanında sigara içmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüste sigara içmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının sigara içmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayla karşılıklı sigara içmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılarken sigara içmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments