Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınla sigara içmek

Rüyada arkadaşınla sigara içmek

Rüyada arkadaşınla sigara içmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla sigara içmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada arkadaşlarla sigara içmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının sigara içmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, işlerin aksayacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşla sigara içmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınla sigara içmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, istediği makama geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yarım sigara içmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Rüyada namazda sigara içmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına alamet eder.

Rüyada oruçlu sigara içmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sigara izmariti içmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments