Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı saat takmak

Rüyada kırmızı saat takmak

Rüyada kırmızı saat takmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, kısmetlerin azalacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı saat takmak gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak işlerini büyüteceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı saat takmak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, bolluğun sürekli olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kol saati takmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi saat takmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına alamet eder.

Rüyada siyah saat takmak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada hediye saat takmak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir saat takmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına işaret eder.

Rüyada beyaz saat takmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments