Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı paspas görmek

Rüyada halı paspas görmek

Rüyada halı paspas görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada halı paspas gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızın sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Rüyada halı paspas görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalettir.

Rüyada paspas yıkamak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına alamet eder.

Rüyada araba paspası görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada temiz paspas görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada paspas yapmak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada banyo paspası görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, kötü halinden eser kalmayacağına alamet eder.

Rüyada banyo paspas görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına inanılır.

Rüyada paspas sermek ticaretin değer ve hız kazanacağına, bereketli işlere gireceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments