Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta mum yakmak

Rüyada karanlıkta mum yakmak

Rüyada karanlıkta mum yakmak işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, eşlerin ayrılacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta mum yakmak gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen mutlu olacaksınız, sevgi sizi ayakta tutuyor.

Rüyada karanlıkta mum yakmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta mum görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta mum yakmak doğru yatırımlar yapacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mumu yakmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, işlerin yolunda gideceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada türbeye mum yakmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına delalettir.

Rüyada camide mum yakmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, unvan sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mum yakmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada türbede mum yakmak kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments